torstai 1. toukokuuta 2014

Tarina fobioista

Hyvää vappua kaikille. Tämän tarinan ajatus lähti siitä, kun pian seniori-ikäiseksi luokiteltava karvainen esikoisemme pelkää siinä määrin vappupalloja, että niitä ei voi meille laittaa. Vappupallojen innoittamana avaan hieman omien fobioideni maailmaa. 

Araknofobia, klaustrofobia, gephyrofobia..


Eli kammoan hämähäkkejä, ahtaita paikkoja ja siltoja. Myös vettä. 

Sanotaa, että pelkonsa kohtaamalla niistä pääsee yli.

Aikaisemmin Korpilahdelta Joutsaan menevällä teillä yksin ajaessani jouduin ylittämään mielestäni kohtuuttoman suuren kyhäelmän, Kärkisen sillan. Näin kaukaa jo sillan korkeiden pylväiden lähestyvän, pulssi nousi, kämmenet hikosi. Laitoin musaa isommalle, vedin kuskin aurinkolipan alas.. ei riitä, vedin vänkärin aurinkolipan alas ja painoin kaasua ratista kaksin käsin puristaen ja tuijotin vain keskiviivaa kunnes...selvisin... Pääsin yli. Mutta pelko ei hävinnyt.

Minulle on varsinainen koetin kivi luvassa ensi kesänä. Jotta pääsisi haluamaani kohteeseen, minun on ylitettävä valtava silta. Nimittäin Hooverin padon vieressä oleva Colorado River Bridge (Hoover Dam Bypass)


Tämä mokoma pitäisi ylittää, jotta pääsee Arizonasta Colorado joen yli Nevadaan, sillä poikkeamme matkallamme Las Vegasissa. Miksi tuollaisia siltoja pitää olla olemassa.. apua!

Katsotaan lähteekö siltakammo tällä. :D

Kuvat etsitty sekalaisilla hakusanoilla googlen tarkennetulla haulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi