perjantai 9. elokuuta 2013

Syysvaatteet ajatuksissa

Syksyn vaatekuvastoja selaillessa tulen erittäin iloiseksi vallitsevista väreistä. Lempparini violetti vilahtelee jokaisessa. Myös viininpunaisia housuja on nyt paljon. Neuleet ovat valloittavia ja tuubihuiveista ovat väistymässä perinteikkäämmän kolmiohuivin tieltä. Olen siis pohtinut paljon myös omia syysvaatekaapin päivitystarpeitani. Yksinkertaisista ja helposti yhdisteltävistä hankinnoista haaveilen. Tällaisia olisi siis ostoslistalla. 



Fashiolista.com

  • Simppeli violetti huivi (entinen vetelee viimesiään)
  • Valkoinen kauluspaita (ihana yhdistää myös liivien kanssa)
  • Neuletakki ja muhkea neule
  • Kallolaukku (yksi ihana olisi täällä)
  • Revityt pillifarkut (tai viininpunaiset housut)
  • Uudet saappaat tarvitaan ehdottomasti tälle syksylle
Kuten kuvista voi päätellä, olen arka värien käytön suhteen. Kesällä tosin käytin rohkeammin punaista ja sinisen eri sävyjä sekä paljetteja, strassikiviä ja glitteriä vaatteissani. Syksyn tullen olen kuitenkin se harmaahiiri, joka ei mielellään erotu massasta värikylläisenä persoonana. Eikä värit kyllä sovikaan persoonaani muuten kuin huivin muodossa ja salivaatteissa. Olen katukuvassa se tasapaksu tallaaja :D

Michael Korsin kello olisi aika namu, mutta antaa sen nyt olla. Pistän sen summan mieluummin vaikka synttärikemuihin/reissuun. Marraskuussa tulee pyöreitä ;)

Ja seuraava kynsihimotus on tällainen:
(kynsihommiin koukussako? jep!)

Kuva: Facebookin Black cats are good luck -ryhmän kuvista

Mukavaa viikonlopun alkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi