sunnuntai 17. helmikuuta 2013

It's Vegas baby!

Piipahdimpa tuossa kerran päiväkaljalla Vegasissa. Eli toisinsanoen, tämä voisi olla Mitä tekisin Los Angelesissa OSA 3. No.. vuokraa auto ja käy katselemassa vähän muitakin pitäjiä. Auton vuokraamistahan Losissa muutenkin suositellaan, sillä joka paikkaan siellä pääsee näppärimmin autolla. Mutta kokemuksesta voin sanoa, että enemmän aitoa elämää näkee julkisilla liikkuessa, vaikkakin paikan vaihtaminen voi olla hieman hitaampaa niillä.. Paitsi kun sattuu pahaan ruuhkaan.. (nimim. 8km highwayllä tunnissa.. voi vähän pistää potuttamaan)

Vegasiin Losista on n. 265 mailia, eli kilometreissä noin 430. Sinne on helppo osata, lähtee vaan ajamaan itäänpäin ja sitten tulee sellainen iso liittymä, niin siitä vasemmalle ja suoraa tietä.. :D kyllä näillä ohjeilla osaa! ;)

Matkanvarrella on mahtavia maisemia. Voisikin sanoa, että Vegasiin mentäessä matka on määränpäätä tärkeämpi. Ainakin minulle!

Tätä tietä.

Oikea suunta selkeesti.
Väli on kaiken kaikkiaan mukava ajaa, sillä rekoille ym. hitaammille kulkuneuvoille on oma kaistansa oikeassa reunassa. Jos kyydissä on useampi matkustaja kuskin lisäksi, voi paahtaa menemään vasemmanpuoleista kaistaa. Ja kaistavaihtoehtoja riittää kyllä muillekin.

Henkeä salpaavia maisemia riittä.

Vähän vielä.

Matkalla on kiva pysähtyä ottamaan kuvia mahtavia maisemia vasten.

Pariisi vai Vegas?

Iloinen turisti.

"I'll protect you"

Pimeän tullen Vegas näyttää parhaat puolensa.

Näitähän riittää, casinoja.

Valtavia hotelleja ja paljon.


Kokemukseni Vegasista:
muovinen, teennäinen, ahne, kallis.. liikaa kaikkea. Tosin itsehän kerkesin näkemään vain pienen osan S Las Vegas Boulevardia, eli juuri tätä pahinta turistialuetta. Voi olla, että muualla päin Vegasia olisikin minulle paljon annettavaa.

Joka tapauksessa, oli ihana palata takaisin Losiin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro oma juttusi